EUfondovihr

rukovanjeIza naziva EU fondovi.hr stoji Ravecon d.o.o., privatna konzultantska tvrtka koja se bavi poslovnim savjetovanjem, strateškim planiranjem, organizacijskim  razvojem i upravljanjem  projektima. Ukoliko zatrebate, pomoći ćemo Vam pronaći programe za financiranje Vaših projekata, formirati stručne timove, izraditi projektnu dokumentaciju te nadzirati i uspješno provesti projekte. Pružiti ćemo Vam uslugu izrade financijskih i poslovnih planova i studija, educirati i savjetovati vaše zaposlenike.

Poštujući činjenicu da je svaki projekt privremena i jedinstvena aktivnost koja se provodi za ostvarenje unaprijed definiranog rezultata, i mi ćemo Vama pristupiti sa punom pažnjom poštujući vašu unikatnost, individualne karakteristike i zahtjeve, a sve u cilju održivog razvoja i ostvarenja Vaših poslovnih ciljeva. Naši će Vam nastojati pružiti cjelovitu uslugu temeljenu na dosadašnjem iskustvu, kontinuiranoj edukaciji i praćenju tržišta.

Svi naši korisnici nama su jednako važni te uživaju visokokvalitetan i profesionalan pristup. Od manjih prema većima, od privatnih prema javnima. To su jedinice lokalne samuoprave, gradovi i općine, privatna poduzeća, udruge, vladine i nevladine organizacije i institucije koje inzistiraju na nesebičnom i požrtvovnom poslovnom odnosu. Pozitivne reakcije i pohvale koje dobivamo tijekom i nakon završenih suradnji, edukacija i projekata daju nam do znanja da u tome i uspijevamo. To nam ulijeva sigurnost da se bavimo pravim poslom na pravi način. Tako ćemo i nastaviti.

Naš tim čine stručnjaci i vanjski suradnici iz različitih područja gospodarstva, ekonomije, socijalne zaštite i ekologije. Naši konzultanti posjeduju vrijedno višegodišnje iskustvo u mnogim granama gospodarstva, a veselimo se novim industrijskim područjima, tehnologijama i branšama koje nam pomažu da držimo korak sa vremenom u kojem živimo.

NOVI Ravecon logo 200x69px
Ive Paraća 1, 10360 Sesvete
HRVATSKA

 KONTAKT
Tel. 01 2127 673

RADNO VRIJEME:
pon. - pet. 8:00 - 16:00

baner footer
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.