EUfondovihr

Želite li primati informacije o natječajima i mogućnostima financiranja?

VM 9484a


Miroslavić Valentina, mag.oec.

računovođa i financijski savjetnik

Rođena sam 1980. godine u Kutini. Moji roditelji okarakterizirali su me osobom talentiranom više za društvene nego prirodne predmete, stoga je i moje obrazovanje išlo u tom smjeru. Osoba sam koja konstantno radi na sebi i željna novih znanja. Podpredsjednica sam Centra za zaštitu zviždača. Certificirani sam auditor za ISO 37001 i ISO 19600 sustave upravljanja. Stručnjak sam zaštite na radu. Ovlašteni sam zastupnik u osiguranju i računovođa. Završila sam studij Računovodstvo i financije na RRiF visokoj  školi za financijski menadžment, te magisterij iz područja Poslovne ekonomije i globalizacije na Sveučilištu Libertas. Aktivni sam govornik engleskog jezika, a trenutno učim španjolski. Pohađala sam mnoge seminare, radionice i tečajeve vezane za EU fondove, poduzetništvo i financije.

U slobodno vrijeme rado vozim bicikl, šetam, igram badminton, plešem, crtam, čitam, slažem puzzle, rješavam križaljke...

Moto koji me vodi kroz život je: „Svatko od nas ima život kakav zaslužuje, jer svatko od nas svakodnevno čini izbore.“ (autor nepoznat).

 

NOVI Ravecon logo 200x69px
Ive Paraća 1, 10360 Sesvete
HRVATSKA

 KONTAKT
Tel. 01 2127 673

RADNO VRIJEME:
pon. - pet. 8:00 - 16:00

baner footer
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.