EUfondovihr

Želite li primati informacije o natječajima i mogućnostima financiranja?
captcha 

DG 9323

 
Damir Golubić, mag.pol.
savjetnik za EU fondove

Rođen sam 1986. godine u Zagrebu gdje sam završio opću gimnaziju, a potom upisao Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Magistar sam političkih znanosti sa završenim smjerovima: Politički sustav Hrvatske i Komparativne politike.

Radno iskustvo prije dolaska u Ravecon skupljao sam u Ministarstvu socijalne politike i mladih, u Službi za međunarodnu suradnju. Moje obveze ponajviše su bile vezane uz rad Agencije za mobilnost i programe Europske unije te provedbu programa Mladi na djelu, ali također i uz provedbu međunarodnih ugovora iz djelokruga Ministarstva koji se odnose na Ujedinjene narode, Vijeće Europe, Europsku uniju i Uniju za Mediteran. Također sam sudjelovao u organizaciji sastanaka, konferencija i međunarodnih skupova, što je uključivalo komunikaciju s veleposlanstvima, stranim delegacijama i Ministarstvom vanjskih i europskih poslova. Završio sam program međunarodno priznatog informatičkog obrazovanja za ECDL specijalista. Engleskim jezikom služim se aktivno u govoru i pismu te posjedujem diplomu B2 poslovnog engleskog jezika. Organizirao sam i pohađao više domaćih i međunarodnih savjetovanja i edukacija na temu EU fondova.

U slobodno vrijeme, od sportova, najviše se bavim košarkom i nogometom, dok mi je čitanje zanimljivih knjiga najbolji način opuštanja. Ipak, najdraži hobi je ples, kojim se bavim posljednjih nekoliko godina te nastupam na raznim festivalima, promocijama i humanitarnim događanjima.

 

NOVI Ravecon logo 200x69px
Sjedište: Ive Paraća 1, Sesvete
Ured: Bjelovarska 38a , Sesvete
HRVATSKA

 KONTAKT
Tel. 01 5806 307 ili 01 5806 308

RADNO VRIJEME:
pon. - pet. 7:30 - 15:30

baner footer
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža.